Despre noi

Avem o bogata experienta de peste 15 ani de zile in Comunitatea Europeana iar din 2002 suntem prezenti si pe piata autohtona din Romania. Afacerea si numarul clientilor a crescut de la an la an, acest lucru aratand profesionalismul si indeminarea noastra. Noi credem ca pentru succes este nevoie de doua lucruri: pregatire profesionala excelenta respectiv produse la standarde ridicate.

Noi va oferim amandoua!

Avem ca obiect de activitate consultanta, proiectare dotari complete de echipamente si service pentru restaurante, firme de catering, bucatarii industriale, hoteluri si echipamente pentru industria panificatiei. Portofoliul nostru reuneste produsele unor producatori internationali din Germania, Belgia, USA, Italia, Elvetia si Franta. Lucram cu seriozitate, si constiinciozitate; credem in ergonomie si fluxuri optime; daca si dumneavoatra considerati importante aceste aspecte in conceperea afacerii atunci permiteti-ne sa facem primul pas si sa va proiectam bucataria.

 

Sanyi Proba 1„Calitatea nu este totul, dar totul este nimic fara calitate Suntem, prin urmare, pentru calitate în acțiunile noastre, serviciul nostru și produsele noastre.”
Existența și viitorul firmei MDL sunt dependente de acceptarea pe care o vom găsi din partea clienților noștri. Prin urmare, tot ceea ce facem servește asigurarea acceptarii și a îmbunătăți loialitati clientilor nostri fata de noi.

 

Sandor Kornya
General manager
MDL srl

 

 

„Munca de zi cu zi a unei bucatarese de la o cantina necesita ingeniozitatea unei gospodine. Poate merita energie ca sa ne documentam asupra unor tehnologii noi, dar totusi multi oameni devin monotoni, plictisiti in munca lor. Nu diploma e cea mai importanta ci o trasatura umana de baza: curiozitatea. De aceasta din urma este nevoie, ca cineva sa devina din ce in ce mai creativ si mai indemanatic in munca sa!”

Norbert Kranics
Corporate Executive Chef
MDL srl

 

 

SAM_3204web„Consider esential sa gasim solutia potrivita la o anumita problema si sa-l dirijam pe client spre acesta. Intotdeauna ma preocupa relatia construita cu clientul, increderea si satisfactia lui.”

 

 

 

Nagy Ildiko
National Key Account Manager
MDL srl